fbpx
Bumper levysarja, 100kg

Sportkraft Bumper, rouhekumi

25,0089,90

SportKraftin laadukkaat rouhekumiset ja kulutusta kestävät bumper levyt testattuna kovaa käyttöä varten. Valmistettu 100% kumista teräskeskiöllä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Nyt varastossa!

SportKraft rouhekumiset bumperlevyt ovat kauttaaltaan tiheää kumia ja tehty kovaan treenikäyttön! Nämä n.50mm keskireiällä varustetut levypainot sopivat kaikkiin 50mm levytankoihin.

Bumperlevyt on tehty kestämään harjoittelua, jossa painot pudotetaan jatkuvasti vyötärön yläpuolelta. Tämä on siis oikea valinta kaikkiin painonnostoliikkeisiin, crossfit harjoitteluun, ja treeniin jossa painoja tiputetaan jatkuvasti. Esimerkkeinä maastavedot, rinnallevedot, työnnöt ja tempaukset.

Erityisesti rouhekumimallissa on erinomainen iskunvaimennus, joka takaa ettei lattiasi tai alustasi pääse hajoamaan/vaurioitumaan harjoittelussa. Tämän mallin pehmeä rakenne mahdollistaa käytön myös kovilla aluistoilla hajoittamatta levyä. Kääntöpuolena taas pehmeä materiaali pomppaa takaisin, kun se tiputetaan voimalla lattiaan, varsinkin pehmeille alustoille.

SportKraftin kaikissa bumpereissa on sama virallinen halkaisija eli 45cm.Erinomainen valinta kaikkeen voimaharjoitteluun ja crossfit harjoituksiin. Uusitussa rouhekumi mallissa on painot ”värikoodattu” upeilla colourflake värihiutaleilla.

Ominaisuudet:

  • Testattu yli 20.000 pudotuksella!
  • 100% rouhekumea
  • Virallinen 45cm halkaisija
  • n.50mm halkaisija reikä
  • Levytankoreikä vahvistettu metallirenkaalla
  • Paino ilmoitettu pinnassa
  • Väri: musta, värihiutaleilla

 

Rouhekumimalli levy myöskin pomppaa/joustaa enemmän kuin muut mallit. Valikoi itsellesi paras malli käyttötarkoituksen ja alustan mukaisesti. Alla olevasta taulukosta näet vertailun eri mallien välillä.

 

Paino Leveys Halkaisija
5kg 32mm 450mm
10kg 60mm 450mm
15kg 75mm 450mm
20kg 90mm 450mm
25kg 102mm 450mm

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Paino

5kg, 10kg, 15kg, 20kg, 25kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sportkraft Bumper, rouhekumi”