Bumperlevysarja rouhekumi, 100/150kg

399,00580,00

Bumperlevysarja rouhekumi on SportKraftin edullinen ja laadukas  levypainosarja, joka sopii erinomaisesti kaikkeen harjoitteluun!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Bumperlevysarja rouhekumi, 100/150kg

SportKraft rouhekumiset bumperlevyt ovat kauttaaltaan tiheää kumia ja tehty kovaan treenikäyttön! Nämä n.50mm keskireiällä varustetut levypainot sopivat kaikkiin 50mm levytankoihin.

Bumperlevyt on tehty kestämään harjoittelua, jossa painot pudotetaan jatkuvasti vyötärön yläpuolelta. Tämä on siis oikea valinta kaikkiin painonnostoliikkeisiin, crossfit harjoitteluun, ja treeniin jossa painoja tiputetaan jatkuvasti. Esimerkkeinä maastavedot, rinnallevedot, työnnöt ja tempaukset.

Erityisesti rouhekumimallissa on erinomainen iskunvaimennus, joka takaa ettei lattiasi tai alustasi pääse hajoamaan/vaurioitumaan harjoittelussa. Tämän mallin pehmeä rakenne mahdollistaa käytön myös kovilla aluistoilla hajoittamatta levyä. Kääntöpuolena taas pehmeä materiaali pomppaa takaisin, kun se tiputetaan voimalla lattiaan, varsinkin pehmeille alustoille.

SportKraftin kaikissa bumpereissa on sama virallinen halkaisija eli 45cm.Erinomainen valinta kaikkeen voimaharjoitteluun ja crossfit harjoituksiin. Uusitussa rouhekumi mallissa on painot ”värikoodattu” upeilla colourflake värihiutaleilla.

Bumperlevysarja rouhekumi – Ominaisuudet:

 • Testattu yli 20.000 pudotuksella!
 • 100% rouhekumea
 • Virallinen 45cm halkaisija
 • n.50mm halkaisija reikä
 • Levytankoreikä vahvistettu metallirenkaalla
 • Paino ilmoitettu pinnassa
 • Väri: musta, värihiutaleilla

 

Rouhekumimallin levy myöskin pomppaa/joustaa enemmän kuin muut mallit. Valikoi itsellesi paras malli käyttötarkoituksen ja alustan mukaisesti. Alla olevasta taulukosta näet vertailun eri mallien välillä.

Valikoimastamme löydät kahta eri mallia. Alta voit lukea mallien eroista:

 • Luonnonkumiset bumperlevyt ovat kauttaaltaan tiheää kumia ja tehty kovaan treenikäyttön! Nämä n.50mm keskireiällä varustetut levypainot sopivat kaikkiin 50mm levytankoihin.
 • Bumperlevyt on tehty kestämään harjoittelua, jossa painot pudotetaan jatkuvasti vyötärön yläpuolelta. Tämä on siis oikea valinta kaikkiin painonnostoliikkeisiin, crossfit harjoitteluun, ja treeniin jossa painoja tiputetaan jatkuvasti. Esimerkkeinä maastavedot, rinnallevedot, työnnöt ja tempaukset.
 • Luonnonkumisessa mallissa on vähemmän joustoa kuin rouhekumimallissa. Kuitenkin iskunvaimennus, takaa ettei lattiasi tai alustasi pääse hajoamaan/vaurioitumaan harjoittelussa. Tämän mallin kanssa suosittelemme käyttämään alustana jotain muuta kuin kovaa betonia. Etuna rouhekumimalliin malliin on on vähempi jousto, joka pysäyttää painon lattiaan nopeammin tiputuksen jälkeen, vaikka alusta olisi pehmeä.
 • SportKraftin kaikissa bumpereissa on sama virallinen halkaisija eli 45cm.Erinomainen valinta kaikkeen voimaharjoitteluun ja crossfit harjoituksiin.

 

 • Rouhekumiset bumperlevyt ovat kauttaaltaan tiheää kumia ja tehty kovaan treenikäyttön! Nämä n.50mm keskireiällä varustetut levypainot sopivat kaikkiin 50mm levytankoihin.
 • Bumperlevyt on tehty kestämään harjoittelua, jossa painot pudotetaan jatkuvasti vyötärön yläpuolelta. Tämä on siis oikea valinta kaikkiin painonnostoliikkeisiin, crossfit harjoitteluun, ja treeniin jossa painoja tiputetaan jatkuvasti. Esimerkkeinä maastavedot, rinnallevedot, työnnöt ja tempaukset.
 • Erityisesti rouhekumimallissa on erinomainen iskunvaimennus, joka takaa ettei lattiasi tai alustasi pääse hajoamaan/vaurioitumaan harjoittelussa. Tämän mallin pehmeä rakenne mahdollistaa käytön myös kovilla aluistoilla hajoittamatta levyä. Kääntöpuolena taas pehmeä materiaali pomppaa takaisin, kun se tiputetaan voimalla lattiaan, varsinkin pehmeille alustoille.
 • SportKraftin kaikissa bumpereissa on sama virallinen halkaisija eli 45cm.Erinomainen valinta kaikkeen voimaharjoitteluun ja crossfit harjoituksiin. Uusitussa rouhekumi mallissa on painot ”värikoodattu” upeilla colourflake värihiutaleilla.

 

Bumperlevysarja rouhekumi 100kg sisältää jokaista levyä 2kpl väliltä 5-20kg

Bumperlevysarja rouhekumi 150kg sisältää jokaista levyä 2kpl väliltä 5-25kg

Määrä x Paino Leveys rouhekumi Halkaisija
2x5kg  32mm 450mm
2x10kg 60mm 450mm
2x15kg 75mm 450mm
2x20kg 90mm 450mm
2x25kg 102mm 450mm

Lisätiedot

Paino 100 kg
Sarjan koko

100kg, 150kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bumperlevysarja rouhekumi, 100/150kg”