PRO Leuanveto ja dippi laite

2.490,00

PRO leuanveto ja dippi laite vastapaino kevennyksellä. Ikuinen runkotakuu. Painopakan suojat erikseen tilattuna sisältyvät hintaan.

Kuvaus

PRO leuanveto ja dippi laite vastapaino kevennyksellä, jossa kehonpainoa voidaan keventää aina 110 kiloon saakka. Tämä mahdollistaa kaksi parhaista perusliikkeistä jokaisen suoritettaviksi kehonpainosta, voimista ja kunnosta riippumatta.

Laitteessa on vastapainokevennys painopakan avulla. Massiivisille tai heikoimmille treenaajille laite mahdollistaa pitkät sarjat mikä osaltaan tuo laajuutta ja monipuolisuutta harjoitteluun.

Muunneltavuus ei lopu tähän. Leuanvedossa käytössäsi on useita eri otteita ja dippi punnerruksissa voit vaihtaa oteleveyden vain kahvoja pyöräyttämällä.

Painopakassa on pultti 7 painolevyn kohdalla ja siinä kohdassa on laitteen avustava voima nolla, eli vastapaino pitää polvien alle tulevan telineen ylhäällä. Laitetta voidaan käyttää myös ilman kevennystä.

Mitat:

  • Pituus 117cm
  • Leveys 65cm
  • Korkeus 230cm

Pro laitteet ikuisella runkotakuulla. Painopakan suojat erikseen tilattuna sisältyvät hintaan. Valmistettu käsityönä Euroopan Unionissa!

Lisätiedot

Paino 200 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PRO Leuanveto ja dippi laite”