fbpx

SportKraft kilpabumper

89,00950,00

SportKraft kilpabumper levypainot suurella teräskeskiöllä on valmistettu laadukkaasta luonnonkumista ja ne ovat tehty kestämään kovemmankin käytön.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

SportKraft kilpabumper

SportKraftin bumpermallisto laajenee nyt värikoodatuilla kilpamallin levyillä! Nämä täysin kumitetut levypainot, teräskeskiöllä on tehty ja testattu ammatti- ja kilpailukäyttöä varten. Nämä levyt täyttävät vaatimuksen erittäin pienestä painotoleranssista, joka on +/- 10 grammaa.

Nämä kilpailuolosuhteita varten valmistetut levyt on testattu yli 30.000 kerran pudotuksella ja niiden teräskeskiöt on koneistettu tarkasti normaalin 50mm levytangon akselin paksuutta. Tarkan koneistuksen ansiosta levyt ”istuvat” tankoon täydellisesti eivätkö heilu sivuttaissuunnassa.

Teräskeskiön tuoman lisäpainon ansiosta levypainon paksuus on huomattavasti perinteisiä (rouhe– ja luonnonkumi) malleja ohuempi. Tämä taas lisää käyttömukavuutta ja mahdollistaa suuremman määrän painojen lastauksen tankoon esimerkiksi kyykkyjä ja maastavetoja varten. Leveä teräskeskiö lisää myös kestävyyttä huomattavasti verrattuna perinteisten mallien metallirenkaaseen.

SportKraft kilpabumper levypainot on valmistettu laadukkaasta luonnonkumista korkeiden standardien mukaisesti, sekä niissä on viralliset värit, jotka helpottavat painojen tunnistamista. Tämä kiekko on upean näköinen ja se soveltuu aktiiviseen käyttöön kuntosaleille, kilpaurheiluun ja tietenkin myös luxus-setiksi kotisalille.

Kilpabumper levypainot ovat kooltaan IWF standardien mukaiset eli 450mm halkaisijaltaan. Teräksestä valmistettu suuri keskiö on kaksiosainen ja pultattu yhteen. Se antaa levypainolle kestävyyttää suurissa pudotuksissa sekä tekee siitä vakaamman.

90kg sarja sisältää kaikki levyjä 2kpl välillä 10-20kg

140kg sarja sisältää kaikkia levyjä 2kpl väliltä 10-25kg

Levyjen koot:

Määrä x Paino Paksuus Halkaisija
10kg 27mm 450mm
15kg 39mm 450mm
20kg 51mm 450mm
25kg 63mm 450mm

SportKraft kilpabumper – Ominaisuudet:

  • Soveltuu 50mm levytangoille.
  • Halkaisija 450mm
  • Valmistettu laadukkaasta luonnonkumista.
  • Koneistettu keskireikä 50.4mm.
  • Suuri keskiö valmistettu ruostumattomasta teräksestä.
  • Painotoleranssi +-20g
  • Saatavilla 10-25kg.
  • Myydään yksittäin.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Paino

5kg, 10kg, 15kg, 20kg, 25kg, 90kg sarja, 140kg sarja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft kilpabumper”