SportKraft Deluxe half rack

599,00699,00

SportKraftin laadukas kovaan käyttöön tehty Half Rack teline toimii erittäin hyvin harjoittelussa vapaiden painojen kanssa.

Poista

Kuvaus

SportKraft Deluxe half rack

SportKraftin laadukas kovaan käyttöön tehty Half Rack teline toimii erittäin hyvin harjoittelussa vapaiden painojen kanssa.

Tuote on valmistettu vahvasta 65x65mm profiilista, jonka seinämäpaksuus on 4mm! Vaikka kyseessä on edullinen half rack teline, niin silti valmistimme sen erittäin vahvasta profiilista perinteisten 2mm huonekaluputkesta valmistettujen mallien sijaan.

Tarkoin valitettu ja testattu rakenne antaa tälle tuotteelle 600kg kapasiteetin!

Tässä monipuolisessa telineessä teet esimerkiksi kaikki raskaat kyykyt ja pystypunnerrukset. Lisäämällä irtopenkin tai säädettävän penkin, niin voit tehdä myös penkkipunnerrukset eri kulmista. Telineen yläosassa oleva tanko on valmistettu leuanvetoja varten.

Tämän Half rackin 240cm korkeus mahdollistaa erinomaisesti leuanvetojen ja crossfit liikkeiden suorittamiseen telineessä! Leuanvetotangon saat asetettua kolmeen eri korkeuteen. Tämä malli on myös helposti siirrettävissä, jos tilaa tarvitaan hetkellisesti muuhun käyttöön.

Half Rack soveltuu erinomaisesti muun muassa kotisaleille ja toiminnallisen harjoittelun tiloihin.  Se on myös erinomainen edullinen ja käytännöllinen ratkaisu myös kaupallisille saleille/liikuntakeskuksille vapaiden painojen alueelle ja. Tämä myöskin vie huomattavasti vähemmän tilaa kuin perinteinen power rack teline.

Half Rackin hintaan sisältyy tankokoukut, jotka voit säätää 5cm välein haluamallesi korkeudelle. Telineen sivuissa on myös akselit levypainojen säilytystä varten. Tukevat turvaraudat voit ostaa tähän tuotteeseen lisävarusteena. Telineeseen sopii kaikki perinteiset levytangot ja erikoistangot.

SportKraft deluxe half rack – ominaisuudet

  •  Vakaa ja tilaa säästävä valmistustapa,
  • Paino 60kg
  • Korkeus 240cm, Syvyys 177cm, Leveys 120cm
  • Tolpat tehty tukevasta 65 x 65 x 4mm teräsputkesta
  • Turvallinen, kestää kovaa rasitusta sekä painoa
  • Kestävät tankokoukut kumitetulla suojalla vähentävät ääntä tangon tiputuksessa ja suojaavat tankoa
  • Leuanvetotanko
  • Turvaraudat lisävarusteena

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Turvapinnat

Ilman turvapinnoja, Turvapinnoilla

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft Deluxe half rack”