fbpx

SportKraft 9 tangon tankoteline

159,00

SportKraft 9 tangon tankoteline on erittäin tukeva malli, joka kestää pystyssä ilman, että sitä tarvitsisi pultata lattiaan!

Varastossa

Kuvaus

SportKraft 9 tangon tankoteline

SportKraft on täydellinen säilytysratkaisu useammalle tangolle. Tankoteline vie vain vähän tilaa lattiapinnalta ja se sopii erinomaisesti esimerkiksi crossfit saleille ja tiloihin, jossa käytetään paljon vapaita. Levytankotelineessä on 9 reikää, joihin voit asettaa levytangot pystyyn

Tämä teline on tehty 50mm akselilla varustetuille perinteisille- ja myös erikoistangoille. Tämän mallin erittäin tukevan rungon ansiosta tätä telinettä ei tarvitse pultata lattiaan.

Pystymallinen levytankoteline tarvitsee huomattavasti vähemmän lattiatilaa kuin normaali levytankoteline. Tämän vuoksi se soveltuu erinomaisesti tiloihin, joissa käytössä oleva tila on rajallinen. Sen pystyy sijoittamaan erinomaisesti huoneen nurkkaan ja levytangot pysyvät selkeässä järjetyksessä sekä ovat aina valmiina käyttöä varten.

Raudasta valmistetussa rungossa on kaksi levyä joiden sisällä tankojen paikoiksi asennetut putket sijaitsevat. Tämä malli on vahvin lattialle tarkoitetuisa tankotelineistä, joita ei tarvitse kiinnittää lattiaan erikseen. Se on pinnoitettu pulverimaalilla ja kylkeen on polttoleikattu SportKraft logo. Tutustu myös muihin malleihimme täältä!

Tilaa heti ja laita tangot järjestykseen!

SportKraft 9 tangon tankoteline – Tekniset tiedot:

  • Soveltuu 9 levytangolla
  •  50mm levytangoille
  • Tilaa säästävä ratkaisu
  • Paino: 22kg

Lisätiedot

Paino 22 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft 9 tangon tankoteline”