fbpx

SlingShot Extreme polvituet, IPF hyväksytty

89,00

SlingShot Extreme polvituet (IPF-hyväksytty) on suunniteltu nostajille jotka hakevat jäykintä tukea ja suurinta mahdollista hyötyä. Paras åysäyttävä ominaisuus kaikista markkinoilla olevista malleista.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Slinsgshot on palannut Suomeen vahvempana kuin koskaan! Nämä tuotteet saat meiltä yksinoikeudella Suomesta.

SlingShot Extreme polvituet – myydään pareittain

Nämä SlingShotin valmistamat premium laadun polvituet, joita voidaan verrata jo kevyisiin polvisiteisiin, ovat yhdet suosituimmista malleista kilpailukäytössä erityisesti IPF kilpailuissa!

SlingShot Extreme polvituki on Mark Bellin uusin luomus! Tämä tuki on tällä hetkellä VAHVIN virallisissa kisoissa hyväksytty malli! Suositellaan nostajille, jotka haluavat nostoihinsa maksimaalisen tuen ja potkun! Näillä saat kyykkysi uusille lukemille!

SlingShot Extreme polvituet on suunniteltu erityisesti kilpailukäyttöön ja maksiminostoihin. Nämä tuet ovat markkinoiden tukevimmat ja erityisen denim etuosan takia ne joustavat muita malleja vähemmän, tuoden ”pysäyttävän” ominaisuuden,

Valitsemalla kilpatiukan koon saat nostoon maksimaalisen tuen ja kompression, joka suojaa ja aktivoi lihasta, mutta antaa myös kilollisesti parhaimman hyödyn! Kompressio taas auttaa lihasta toimimaan paremmin ja samalla suojaa sitä.

HUOM! Tuote voi olla tiukassa koossa aluksi vaikea pukea, mutta ne muotoutuvat käyttäjälle muutaman treenin aikana.

Treenitiukan koon on parempi vaihtoehto, jos suosit polvenlämmittimien käyttöä koko treenin tai usean liikkeen ajan laskematta niitä alas sarjojen välillä. Tällä kokovalinnalla saat käyttöösi parhaan suojan, nivelen lämpöä ylläpitävän ominaisuuden ja kevyen kompression hyödyt.

Voit käyttää polvitukia kaikissa alakropan liikkeissä tukena ja ylläpitämässä polvinivelen lämpöä, joka tarkoittaa suoraan turvallisempaa harjoittelua. Kokeile sitä kyykyissä, askelkyykyissä, jalkaprässissä ja hyppy harjoituksissa, niin yllätyt.

Tuotteen saat meiltä yksinoikeudella Suomesta.

Nostajien pyynnöstä SlingShot päätti hakea IPF hyväksyntää tuotteilleen, jotka hyväksyttiin kilpailukäyttöön vuonna 2019. Tämän jälkeen ei paluuta ole ollut takaisin, vaan uusia tuotteita on tullut myyntiin tasaisin väliajoin ja STrong tuotteet ovat ottaneet paikkansa, niin kilpailijoiden, kuin harrastajien keskuudessa!

Tällä tuotteella turvaat selustasi, niin voimanosto-, painonnosto-, voimamies-, crossfit harjoittelussa, kuten myös perinteisissä salitreeneissä

Erityinen denim vahvisteinen etupaneeli lisää tukea ja estää samalla tuotteen venymisen käytössä. Nämä tuet ovat reilusti tiukemmat kuin STrong polvituet, ne ovat nimensä veroiset – SlingShot EXTREME !

SlingShot Extreme polvituet – Ominaisuudet

  • Denim vahvisteinen etupaneeli
  • Jopa 15-30 kilon hyöty raskaissa nostoissa!
  • Tehty erittäin raskaisiin suorituksiin
  • Patentoitu malli estää liukumisen jalassa
  • Vahvin polvituki markkinoilla!
  • 7mm
  • IPF hyväksytty
  • 7 eri kokoa
  • Myydään pareittan

 

Mittaa polven ympärys polven keskeltä jalka suorana.

Koko Polven ympärys tuumina (Sentteinä)
S 13 – 14 in ( n. 33-35cm )
M 14.25 – 15 in ( n. 35-38cm )
L 15.25 – 16 in ( n. 38-40cm )
XL 16.25 – 17 in ( n. 40-42cm )
2XL 17.25 – 18 in ( n. 42-45cm )
3XL 18.25 – 19 in ( n. 45-48cm )
4XL 19.25 – 20 in ( n. 48-50cm )

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SlingShot Extreme polvituet, IPF hyväksytty”