Ale!

SlingShot STrong polvituet, IPF hyväksytty

(1 tuotearvio)

59,9079,00

SlingShot STrong polvituet ovat premium laadun IPF hyväksytyt polvituet kilpailu- ja treenikäyttöön. Näillä suojaat polvesi, saat tarvittavan tuen kovan harjoittelun aikana ja vie kyykkysi uusille lukemille!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Slinsgshot on palannut Suomeen vahvempana kuin koskaan! Nämä tuotteet saat meiltä yksinoikeudella Suomesta.

SlingShot STrong polvituet – myydään pareittain!

SlingShotin valmistamat premium laadun polvituet, joita voidaan verrata jo kevyisiin polvisiteisiin, ovat yhdet suosituimmista malleista kilpailukäytössä erityisesti IPF kilpailuissa!

Tuote on valmistettu parhaasta neopreenistä, jota on testattu käytössä vuosia ennen kuin se tuotiin markkinoille, World Famous Super Training Gym`llä  Mark “Smelly” Bell ja oman aikan parhaan RAW nostajan Stan Efferdingin toimesta. Myös suomalaiset huippu RAW nostajat kuten Jani-Pekka Eirala ja Jari Saario ovat ottaneet tämän mallin käyttöönsä.

SlingShot STrong polvituet on suunniteltu sopivaksi, niin perus salikävijälle kuten myös voimailulajien ammattilaisille! Nämä tuet ovat yhdet markkinoiden tukevimmista, mutta niistä löytyy myös joustoa. Muutaman vuoden aikana STrong tuet ovat nousseet suosiossa erittäin korkealle harjoittelu- ja kilpailukäytössä.

Valitsemalla kilpatiukan koon saat nostoon maksimaalisen tuen ja kompression, joka suojaa ja aktivoi lihasta, mutta antaa myös kilollisesti parhaimman hyödyn! Kompressio taas auttaa lihasta toimimaan paremmin ja samalla suojaa sitä.

Treenitiukan koon on parempi vaihtoehto, jos suosit polvenlämmittimien käyttöä koko treenin tai usean liikkeen ajan laskematta niitä alas sarjojen välillä. Tällä kokovalinnalla saat käyttöösi parhaan suojan, nivelen lämpöä ylläpitävän ominaisuuden ja kevyen kompression hyödyt.

Voit käyttää polvitukia kaikissa alakropan liikkeissä tukena ja ylläpitämässä polvinivelen lämpöä, joka tarkoittaa suoraan turvallisempaa harjoittelua. Kokeile sitä kyykyissä, askelkyykyissä, jalkaprässissä ja hyppy harjoituksissa, niin yllätyt.

SlingShot STrong polvituet on suosituin polvitukimallimme ja olemme hinnoitelleet sen myös edullisesti verrattuna muihin IPF hyväksyttyihin malleihin verrattuna. Jos kaipaat tukea, jossa on enemmän tukea ja nostoa ”pysäyttävää” voimaa, niin kannattaa tutustua tämän mallin ”isoveljeen”, joka on Sling Shot Xtreme polvituki.

Nostajien pyynnöstä SlingShot päätti hakea IPF hyväksyntää tuotteilleen, jotka hyväksyttiin kilpailukäyttöön vuonna 2019. Tämän jälkeen ei paluuta ole ollut takaisin, vaan uusia tuotteita on tullut myyntiin tasaisin väliajoin ja STrong tuotteet ovat ottaneet paikkansa, niin kilpailijoiden, kuin harrastajien keskuudessa!

Tällä tuotteella turvaat selustasi, niin voimanosto-, painonnosto-, voimamies-, crossfit harjoittelussa, kuten myös perinteisissä salitreeneissä

SlingShot STrong polvituet – Ominaisuudet:

 • IPF hyväksytty 1.1.2019
 • Tukee ja lämmittää niveltä joka suunnasta
 • 7mm paksu
 • myydään pareittain
 • 10-25 kilon ”Sling Shot efekti”
 • Voidaan käyttää yhdessä harjoituksessa tai vaikka koko treenin ajan
 • Lämmittimen patentoitu malli estää liukumisen jalassa
 • 8 eri kokoa
 • 4 eri väriä
 • Suositellaan käsinpesuaPolvituki polvenlämmitin

 

Mittaa polven ympärys polven keskeltä jalka suorana.

Koko Treenitiukkuus Kilpatiukkuus
XS 28 – 30.5cm 30.5 – 33cm
S 30.5 – 33cm 33 – 35.5cm
M 33 – 35.5cm 35.5 – 38cm
L 35.5 – 38cm 38 – 40.5cm
XL 38 – 40.5cm 40.5 – 43cm
2XL 40.5 – 43cm 43 – 45.5cm
3XL 43 – 45.5cm 45.5 – 48cm
4XL 45.5 – 48cm 48 – 51cm

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL

1 arvio tuotteelle SlingShot STrong polvituet, IPF hyväksytty

 1. Lasse-Matti (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin jämäkät ja laadukkaat. Otin itselleni kisatiukat ja ilman muovipussi kikkaa ottaa koville vetää paikalleen, mutta paikallaan ollessaan todella tukevat polvia ja antavat hyvän kompression. Muutaman käytön jälkeen tuntuvat todella hyvältä ostokselta. Kisatiukkoja en käyttäisi ehkä jatkuvasti, lähinnä kovimmissa treeninostoissa ja kisoissa ja sitten varmaan löysemmät muuhun harjoitteluun. Suosittelen!

Lisää arvio