PRO Jalkaprässi ja hack yhdistelmä

2.990,00

PRO Jalkaprässi ja hack yhdistelmä laitte soveltuu pienemmille saleille tilaa säästävänä ratkaisuna ja suuremmille saleille tarjontaa
parantavana lisänä.

Kuvaus

PRO Jalkaprässi ja hack yhdistelmä on paranneltu versio vanhasta jalkaprässin ja hackin yhdistelmästä.

Laite soveltuu pienemmille saleille tilaa säästävänä ratkaisuna ja suuremmille saleille tarjontaa parantavana lisänä.

Tässä versiossa on pitkä tanko levypainoille ja se menee läpi koko laitteen ja kestää vääntymättä kaikki mitä siihen saadaan mahtumaan, eli noin 500kiloa.

Täysmustassa laitteessa on jalkaprässi aivan samanlainen, kuin erillisessä jalkaprässissä. Prässin muuttaminen hack kyykky telineeksi on helppoa. Hack kyykyn liikekulma on sama kuin erillisessä hack kyykyssä.

Vanhaan versioon verrattuna tässä on leveämmät nahkapäällysteiset pehmusteet, mutta jalkaprässiä tehdessä pehmuste pitää nostaa käsin paikoilleen.

Mitat:

  • Korkeus 141cm
  • Leveys 185cm
  • Syvyys 195cm
  • Kelkan paino 45-55kg

Jalkaprässin ja Hack yhdistelmä D1-D2 käyttöohjeet

Laite toimii jalkaprässinä, kun nostatte hackkyykkyssä olevan selkätuen pystyyn ja lukitsette sen yläasentoon. Tällöin saatte sinne jalkaprässissä käytettävän jalkalevyn, johon jalkaterät asetetaan.
Pehmustetun selkänojan saatte kääntämällä sen jalkaprässin metallisen levyn päälle. Menkää istumaan jalkaprässiin. Asettakaa jalkaterät jalkalevylle ja työntäkää ylös sen verran, että voitte vapauttaa vapauttaa kelkan. Nostakaa ylös ja toistakaa liike tai lukitkaa kelkka takaisin yläasentoon.

Käyttö Hack kyykkykoneena
Vapauttakaa yläosan jalkatuki, jolloin saatte pehmustetun selkätuen ja kääntäkää jalkaprässissä käytettävä selän pehmuste ylös ja pois, niin saatte hack kyykyssä käytettävän jalkalevyt esiin. Menkää laitteeseen niin, että selkä ja hartiat on tukevasti selkätuessa kiinni, nostakaa kelkkaa ja vapauttakaa lukot ja laskeutukaa rauhallisesti kyykkyyn. Nouskaa kyykystä ylös ja toistakaa liike tai lukitkaa kelkka takaisin yläasentoon.

PRO laitteilla ikuinen runkotakuu. Valmistettu käsityönä Euroopan Unionissa!

Lisätiedot

Paino 250 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PRO Jalkaprässi ja hack yhdistelmä”