PRO Helper vinopenkki käsipainoille

1.790,00

PRO Helper vinopenkki käsipainoille on varustettu  erityisvalmisteisella avustavalla mekanismilla missä et tarvitse avustajaa. Ainoa laatuaan maailmassa!

Kuvaus

PRO helper vinopenkki käsipainoille , jossa saatte tehdä vaikka 100 kilon käsipainoilla ylärintaa ilman ,että tarvitsee kyttäillä avustajia. Ensimmäisillä valmistetuilla penkeillä on tehty treeniä toistuvasti 75 kilon käsipainoilla ja penkkiä on käytetty päivittäin vuosia. Penkin kulma on kiinteä ja säädetty niin, että liike ottaa ylärintaan, ei etuolkapäihin kuten liian jyrkässä kulmassa olevissa vinopenkeissä.

Ikuinen takuu ilman painorajoituksia. Kaikki HC Pro penkit ja laitteet valmistetaan rahaa ja vaivaa säästämättä vähintään 3mm paksusta raudasta Euroopan unionissa. Näiden kuuluu kestää ”isältä pojalle” ja kovinta mahdollista salikäyttöä. Perusvärinä on mattamusta runko, sinkityt liikkuvat osat ja musta nahka.

 • ei painorajoituksia – käytä 100kg käsipainoja jos pystyt
 • tukevaa 3mm ja 4mm profiilia
 • 70x70mm ja 60x100mm runko
 • koroke avustajalle
 • pitävä verhoilumateriaali
 • vetotappi korkeussäätö

Miten avustava vinopenkki toimi?

 1. Säädä koukkujen ja istuimen korkeus siten, että käsipainot tulevat itsellesi optimaaliseen paikkaan avustavassa toiminnossa.
 2. Laita haluamasi käsipainot yksitellen telineisiin.
 3. Mene penkille kuten tavalliseen vinopenkkiin ja ota käsipainoista kevyesti kiinni. Vedä käsipainot säätämääsi ihannekohtaan ja nosta ne ylös.
 4. Teline palautuu takaisin pystyasentoon ja voit tehdä oman sarjan ilman, että telineet häiritsevät edessä.
 5. Sarjan päätyttyä vie käsipainot takaisin telineisiin ja valmistaudu uuteen sarjaan.

Lisätiedot

Paino 95 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PRO Helper vinopenkki käsipainoille”