fbpx
Ale!

Brute Force mini hiekkasäkki

119,00 79,00

Brute Force  mini hiekkasäkit ovat voimailun ja toiminnallisen harjoittelun aatelia. Laatuna paras ””Military Grade” 1000D Cordura kangas!

Varastossa

Kuvaus

Made in USA!

Brute Force mini hiekkasäkit ovat voimailun ja toiminnallisen harjoittelun aatelia. Laatuna paras ””Military Grade” 1000D Cordura kangas!

Ne ovat käsintehtyjä ja läpäisseet kolmivaiheisen tarkastuksen ennen kuin ne toimitetaan asiakkaille. Tämä takaa sen että laatu on korkein mahdollinen. Brute Force Mini on tehty kevyempään treeniin, naisille, junioreille ja kuntoutukseen. Painoa voi säätää muutamasta kilosta aina 11 kiloon saakka. Parhaimmillaan säkki on silloin kun siinä on painoa 7-10 kilon välillä. Vähemmän tekee säkistä liian ”lötkön” ja suurempi määrä liian tiiviin ja kiinteän.

Kaikki The Brute Force säkit ovat Made in USA, Denver, Colorado. Materiaalina on huippuluokan kangas (1000D Mil-Spec Cordura) ja ompeleet ovat vahvistettu kolminkertaisesti. Brute Force on tehtyy kestämään vuosia ja testattu huolella, niin toimivuuden kuin käyttömukavuudenkin kannalta. Kahdeksan kahvaa monipuolistavat harjoittelua. Mukana sisäpussi.

Lisätiedot

Paino 2 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Brute Force mini hiekkasäkki”