SportKraft Basic Penkkipunnerruspenkki

950,001.390,00

SportKraft Basic Penkkipunnerruspenkki on ”riisuttu”malli perinteisestä kilpailumallin penkistä samalla erittäin vahvalla rungolla.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

SportKraft  Basic Penkkipunnerruspenkki – Made in Finland!

Kotimaassa valmistettu erittäin kestävä penkkipunnerruspenkki SportKraftilta!

Tämän tuotteen runko on TÄYSIN sama kuin kilpailumallin penkissä, joka ollut käytössä useissa EM ja MM tason arvokilpailuissa ympäri maailman ja se testattu kilpailukäytössä aina. 500kg penkkipunnerruksiin asti!

Tuotteen 4mm palkista valmistettu tukevarakenteinen runko ja loppuun hiotut yksityiskohdat tekevät tästä yhden maailman parhaista penkkipunnerruspenkeistä.

Erona kilpailumalliin ovat lisävarusteet, jotka voit itse valita tarpeidesi mukaan. Tuote on sitä edullisempi, mitä vähemmän lisäosia valikoit mukaan.

Varustelu vaihtoehdot:

  • Korkeussäätö viputunkeilla tai ilman
  • Keventäjän alustalla tai ilman alustaa
  • Turvapinnoilla tai ilman turvapinnoja

Huom! Teksti sisältää tietoa lisäosista, joita voit valita tarpeesi mukaan

Tuotteessa on huomioitu kaikki tärkeät yksityiskohdat, jotka tekevät käytöstä turvallista ja helppoa. Telineen korkeussäätöä varten on tehty sinkatut ja karhennetut viputunkit, joiden avulla säädät haluamasi telinekorkeuden nopeasti ja vaivattomasti ilman, että kenenkään tarvitsee nostaa tankoa välillä pois.

Telinekorkeuden säätöön voit valita reikävälin joko 2.5cm tai 5cm väliltä, jolloin saat varmistettua itsellesi juuri oikean nostokorkeuden.Penkissä on kaksi vahvaa ja tukevaa alustaa keventäjälle/turvaajalle, joka lisää käyttöturvallisuutta yhdessä turvapinnojen kanssa. Turvapinnoihin teetimme erillisen kolmiotuen, joka suojaa kasvoja pahimmissakin tilanteissa.

Penkki on alusta loppuun kotimainen. Pinta on pulverimaalattu, turvapinnat ja pystyraudat vahvasti sinkittyjä, joka on paras suoja osille joihin tulee kulutusta.

Penkinpäällyste on aitoa nahkaa ja penkkiosa on kilpailuvaatimusten mukainen, joka osaltaan myös lisää turvallisuutta kapeisiin patjoihin verrattuna, jotka aiheuttavat suuren loukkaantumisriskin erityisesti olkapäille ja rintalihaksille

SportKraft Basic Penkkipunnerruspenkki on erinomainen valinta, niin ammattikäyttöön, kotiharjoitteluun, kaupalliselle salille tai kenelle tahansa, joka arvostaa laatua ja kestävyyttä tuotteissa.

Valmistettu Suomessa ikuisella runkotakuulla. Tuote on myös saatavilla millä tahansa haluamallasi värillä tilauksesta. Tällöin toimitusaika on 1-4vk. Varastomalleissa väri on musta.

Ominaisuudet:

  • Varastoväri musta
  • Pitävä verhoilumateriaali, aitoa nahkaa
  • Turvapinnat (lisäosa)
  • Keventäjän alusta (lisäosa)
  • Viputunkillinen korkeussäätö (lisäosa)
  • Täyttää kaikki kansainvälisten lajiliittojen tekniset vaatimukset ( IPF, GPC, WPC … )
  • Ikuinen runkotakuu

 

Lisätiedot

Paino 95 kg
Turvapinnat

Kyllä, Ei

Keventäjän alusta

Kyllä, Ei

Viputunkit

Kyllä, Ei

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft Basic Penkkipunnerruspenkki”