PRO Helper pystypunnerrus käsipainoille

1.790,00

PRO Helper pystypunnerrus käsipainoille on varustettu  erityisvalmisteisella avustavalla mekanismilla missä et tarvitse avustajaa. Ainoa laatuaan maailmassa!

Kuvaus

PRO Helper pystypunnerrus käsipainoille on ainutlaatuinen laite, jolla teet yksin raskaat pystypunnerrukset käsipainoilla avustavan helper toiminnon avulla. Avustava toiminto tarkoittaa sitä, että laite ” antaa itse käsille” ja et tarvitse avustajaa siihen, etkä joudu heijaamaan suuria etkä pieniä käsipainoja ylös alkuasentoon. Laite sopii harjoitteluun ainakin 100 kilon käsipainoihin asti.

Ensimmäisillä valmistetuilla penkeillä on tehty treeniä toistuvasti 75 kilon käsipainoilla ja penkkiä on käytetty päivittäin vuosia. Ikuinen takuu ilman painorajoituksia. Kaikki PRO penkit ja laitteet valmistetaan rahaa ja vaivaa säästämättä vähintään 3mm paksusta raudasta Euroopan unionissa. Näiden kuuluu kestää ”isältä pojalle” ja kovinta mahdollista salikäyttöä. Perusvärinä on mattamusta runko, sinkityt liikkuvat osat ja musta nahka.

 • ei painorajoituksia – käytä 100kg käsipainoja jos pystyt
 • tukevaa 3mm ja 4mm profiilia
 • 70x70mm ja 60x100mm runko
 • koroke avustajalle
 • pitävä verhoilumateriaali
 • vetotappi korkeussäätö

Miten avustava penkki toimii ?

 1. Säädä koukkujen ja istuimen korkeus siten, että käsipainot tulevat itsellesi optimaaliseen paikkaan avustavassa toiminnossa.
 2. Laita haluamasi käsipainot yksitellen telineisiin.
 3. Mene penkille kuten tavalliseen vinopenkkiin ja ota käsipainoista kevyesti kiinni. Vedä käsipainot säätämääsi ihannekohtaan ja nosta ne ylös.
 4. Teline palautuu takaisin pystyasentoon ja voit tehdä oman sarjan ilman, että telineet häiritsevät edessä.
 5. Sarjan päätyttyä vie käsipainot takaisin telineisiin ja valmistaudu uuteen sarjaan.

Lisätiedot

Paino 95 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PRO Helper pystypunnerrus käsipainoille”