fbpx

SportKraft Penkkipunnerruspenkki kilpailumalli

1.590,00

SportKraft Penkkipunnerruspenkki kilpailumalli on tukeva ja virallisilla mitoilla oleva penkki joka on tehty erittäin kovaa käyttöön!

Kuvaus

SportKraft Penkkipunnerruspenkki kilpailumalli

Made in Finland – Kotimaassa valmistettu erittäin kestävä kilpailumallin penkkipunnerruspenkki SportKraftilta!

Tämä malli on ollut käytössä useissa EM ja MM tason arvokilpailuissa ympäri maailman ja se testattu kilpailukäytössä aina 500kg penkkipunnerruksiin asti! Tuotteen 4mm palkista valmistettu tukevarakenteinen runko ja loppuun hiotut yksityiskohdat tekevät tästä yhden maailman parhaista penkkipunnerruspenkeistä.

Tuotteessa on huomioitu kaikki tärkeät yksityiskohdat, jotka tekevät käytöstä turvallista ja helppoa. Telineen korkeussäätöä varten on tehty sinkatut ja karhennetut viputunkit, joiden avulla säädät haluamasi telinekorkeuden nopeasti ja vaivattomasti ilman, että kenenkään tarvitsee nostaa tankoa välillä pois.

Telinekorkeuden säätöön voit valita reikävälin joko 2.5cm tai 5cm väliltä, jolloin saat varmistettua itsellesi juuri oikean nostokorkeuden.

Penkissä on kaksi vahvaa ja tukevaa alustaa keventäjälle/turvaajalle, joka lisää käyttöturvallisuutta yhdessä turvapinnojen kanssa. Turvapinnoihin teetimme erillisen kolmiotuen, joka suojaa kasvoja pahimmissakin tilanteissa.

Penkki on alusta loppuun kotimainen. Pinta on pulverimaalattu, turvapinnat ja pystyraudat vahvasti sinkittyjä, joka on paras suoja osille joihin tulee kulutusta.

Penkin päällyste on aitoa nahkaa ja penkkiosa on kilpailuvaatimusten mukainen, joka osaltaan myös lisää turvallisuutta kapeisiin patjoihin verrattuna, jotka aiheuttavat suuren loukkaantumisriskin erityisesti olkapäille ja rintalihaksille

SportKraft Penkkipunnerruspenkki kilpailumalli on erinomainen valinta, niin ammattikäyttöön, kotiharjoitteluun, kaupalliselle salille tai kenelle tahansa, joka arvostaa laatua ja kestävyyttä tuotteissa.

Valmistettu Suomessa ikuisella runkotakuulla. Tuote on myös saatavilla millä tahansa haluamallasi värillä tilauksesta. Tällöin toimitusaika on 1-4vk. Varastomalleissa väri on musta.

Ominaisuuksia:

 • Pystyraudat, joita voidaan säätää korkeussuunnassa 2.5cm tai 5cm välein (tilauksen mukaisesti)
 • Penkki on tehty IPF voimanostoliiton teknisten vaatimusten mukaisest
 • Viputunkilla voit säätää korkeuden painoja purkamatta
 • Korkeuden säätö tapahtuu nopeasti viputunkin avulla
 • Penkkiosa on tehty IPF voimanostoliiton teknisten vaatimusten mukaisesti
 • Päällyste on tarttuva ja liukumaton. Aitoa nahkaa
 • Penkissä on erilliset astinlaudat avustajalle/turvaajalle
 • Turvapinnat ovat paksua sinkittyä rautaa
 • Turvapinnoihin on tehty kolmiotuki suojaamaan kasvoja
 • Pinnojen korkeussäätö 2.5vm/5cm välein (tilauksen mukaan)
 • Ikuinen runkotakuu
 • Varastoväri musta

Tämän tuotteen kohdalla voit olla varma, että ostat vain parasta salillesi! SportKraft Penkkipunnerruspenkki kilpailumalli! Meiltä löydät myös muut kilpailumallin ja kevyemmät penkkipunnerruspenkit!

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Kalle Räsänen (@kalle_rs) jakama julkaisu

Lisätiedot

Paino 95 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft Penkkipunnerruspenkki kilpailumalli”