fbpx

HC PRO Vinopenkki kulmasäädöllä

990,00

HC PRO vinopenkki on parhaan sarjamme säädettävä vinopenkki, jossa voidaan säätää nostokulmaa oman tarpeen mukaan. Tehty kovaan käyttöön!

Kuvaus

HC PRO Vinopenkki korkeussäädöllä

Taattua HC PRO laatua nyt suoraan Suomen jälleenmyyjältä!

HC PRO Vinopenkki on erittäin vahva rakenteinen tuote, joka on tehty kestämään kovemmankin käytön ja soveltuu täydellisesti kuntosalikäyttöön, mutta on myös huikea lisä esimerkiksi kotisalillesi!

Vinopenkin kulmaa voidaan säätää penkin alla olevalla pikalukituksella. Saat valittua juuri sen kulman minkä haluat ja tällä tavalla kohdistaa harjoituksen juuri sille alueelle kuin haluat.

Kulmasäädön lisäksi istuinosaa ja tangon pystyrautoja voidaan nostaa ja laskea eri pituisten käyttäjien mukaan. Penkissä on myös oma alusta keventäjää/ turvaajaa varten, jotta nostaminen säilyy turvallisena myös suurimpien rautojen kanssa

Jokaista liikettä tulisi tehdä monesta eri kulmasta ja PRO vinopenkissä tämä on helppoa säätää ja saat samalla vaihtelua treeneihisi, joka on avain kehitykseen!

Tämä tuote on pinnoitettu kulutusta kestävällä pulverimaalilla, ja varastovärinä on musta. Tilaustuotteena saamme valmistettua penkin juuri sillä värillä kuin itse haluat, ilman lisämaksua

Valmistettu laadukkaista materiaaleista ja tämä tuote, kuten kaikki PRO sarjan laitteet on tehty kestämään kovimmatkin treenit.

Valmistettu Euroopan Unionissa käsityönä samalla vaihtelua treeneihisi, joka on avain kehitykseen!

Lisätiedot

Paino 90 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HC PRO Vinopenkki kulmasäädöllä”