Semi pro penkkipunnerruspenkki

790,00

Penkkipunnerruspenkki, joka on erityisesti tehty koti- ja garage gym käyttöön! Tämä kysyinen malli on testattu käytössä 400kg asti. Tuotteen 3mm palkista valmistettu tukevarakenteinen runko tekevät tästä edullisen ja laadukkaan penkin.

Varastossa

Kuvaus

Semi pro penkkipunnerruspenkki

Vahva rakenteinen penkkipunnerrus penkki, joka on erityisesti tehty koti- ja garage gym käyttöön! Tämä kysyinen malli on testattu käytössä 400kg asti. Tuotteen 3mm palkista valmistettu tukevarakenteinen runko tekevät tästä edullisen ja laadukkaan penkin.

Penkissä on huomioitu yksityiskohdat, jotka tekevät käytöstä turvallista ja helppoa. Pystytolpat ovat korkeussäädettävissä 2,5cm välein. Korkeuden säätö tapahtuu helposti käyttämällä pikalukitustappeja ja liikuttamalla pystytolppia.

Hintaan sisältyy myös säädettävät turvapinnat, jotka saat asetettua haluamaasi korkeuteen tai otettua kokonaan pois. Näiden säätöväli on myös 2.5cm ja se tapahtuu samoilla pikalukituksilla

Penkkipunnerruspenkin koko täyttää kaikki kilpailuvaatimukset. Sen korkeus penkin kohdalta on 45cm ja penkkiosan leveys standardi 29-30cm. Penkin kokonaisleveys on 121cm ja pituus 160cm.

Tukevarakenteisen ja 100kg painavan rungon ansiosta tätä penkkiä ei tarvitse kiinnittää lattiaan. Tähän malliin lisäsimme myös 4kpl vastuskumitappeja, joihin voit kiinnittää esimerkiksi SportKraft vastuskuminauhoja, jolla teet harjoittelusta monipuolisempaa!

Penkissä alusta keventäjälle/turvaajalle, joka lisää käyttöturvallisuutta yhdessä turvapinnojen kanssa. Tämä on lisätty ominaisuus, jota ei yleensä löydy halvemmista malleista.

Kaikki metallipinnat on kestävästi pulverimaalattuja ja penkkiosa on varustettu laadukkaalla päällysteellä.

Erityisen tärkeä ja halvimpiin malleihin eroa tekevä asia on penkkiosa, jonka mitat ovat kilpailuvaatimusten mukaisia. Standardien mukainen leveä penkkiosa lisää turvallisuutta kapeisiin patjoihin verrattuna, jotka aiheuttavat suuren loukkaantumisriskin erityisesti olkapäille ja rintalihaksille

Semi pro penkkipunnerrus penkki – Ominaisuuksia:

  • Pystyraudat, joita voidaan säätää korkeussuunnassa 2.5cm tai 5cm välein (tilauksen mukaisesti)
  • Penkki on tehty kilpailuvaatimusten mukaisesti
  • Pulverimaalattu
  • Paino 100kg
  • Pituus 160cm, leveys 121cm
  • Varastoväri musta

Tuotteessa on huomioitu kaikki tarpeet kotikäyttöön:

  • Turvapinnat tekevät tuotteesta turvallisen käyttää ja nostaa vaikka yksin.
  • Tukeva keventäjän ja varmistajan alusta
  • Pikalukitus korkeussäädölle
  • Vastuskumitapit, jotka monipuolistavat harjoittelua

Lisätiedot

Paino 80 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Semi pro penkkipunnerruspenkki”