Ale!

SportKraft Yleistanko 700, Vihreä

320,00

Erittäin laadukas, näyttävä ja kestävä yleistankomalli, niin voimailuun, toiminnalliseen harjoitteluun kuin perinteiseen saliharjoitteluunkin!

Varastossa

Kuvaus

Uusi tankomallisto on viimein saatu markkinoille! Nämä tangot on suunniteltu huippunostajien kanssa. Tanko malliston suunnittelussa on ollut mukana maailman parhaita nostajia ja valmentajia, jotta saimme tuotteista mahdollisimman laadukkaita ja kestäviä unohtamatta siistiä ulkonäköä.

SportKraft Yleistanko 700

Erittäin laadukas, näyttävä ja kestävä yleistankomalli on viimein valmistunut! Valmistimme tämän tangon nimensä mukaisesta käyttöön, joka palvelee kaikenlaista harjoittelua ja treenaamista, niin perusliikkeistä, crosfitt-, voimanosto-, ja painonnostoharjoitteluun!

Tämä tanko on erittäin hyvä valinta saleille, sillä se palvelee useita eri lajien harjoittelijoita samalla säästät tankohankinnoissa.

Kuten myös muissa tuotteissa, niin tässäkin SportKraft haluaa tarjota erilaisen ja parannellun vaihtoehdon. Tämän tangon laakerointi on puslien sijaan valmistettu huikealla kahdeksalle neulalaakerilla, jota harvemmin näkee yleistangoissa.

Hyvä ja kestävä laakerointi on eduksi painonnosto ja crossfit harjoittelussa, jossa tangon pään pitää pyöriä liukkaasta nopeissa liikkeissä.

Lisäksi suurin osa markkinoilla olevista yleistangoista on valmistettu ilman keskikarhennusta. SportKraft Yleistanko tarjoaa keskikarhennuksen ja molemmat merkinnät (painonnosto ja voimanosto) samassa tangossa, joka lisää käytön helppoutta ja turvallisuutta!

Tangon erikoisteräs on valittu voimanosto- ja painonnostotangon väliltä. Tämä valinta antaa tangolla sopivan jouston tiputuksia ja toiminallista harjoittelua varten, mutta myös tarpeeksi jäykkyyttä isoihin kyykkyihin, penkkipunnerrukseen ja maastavetoihin.

Oikealla viimeistelyllä ja teräsvalinnalla saimme tangolle huikean 210k PSI vetolujuuden ja 700kg kapasiteetin, joka on omalla tasollaan yleistankojen valikoimissa!

700kg kesto takaa sen, että tanko säilyttää ominaisuutensa myös isommilla kuormilla. Tämän takia se seoveltuu yleiskäytön lisäksi mm. suuriin kyykkyihin ja maastavetoihin.

Yleistangon pinnoitte on paras ja kestävin eli keraaminen (Cerakote) pinnoite, joka on tämän hetken paras korroosiota ja kulutusta vastaan. Näyttävää yleistankoamme saa nyt 4 eri värissä! Valikoimaamme kuuluu sininen, punainen, vihreä ja musta tanko mustilla päädyillä.

Ominaisuudet:

  • Paino: 20kg
  • Pituus 220cm
  • Halkaisija 28mm
  • Vetolujuus 210.000 PSI
  • Kapasiteetti 700kg
  • Yleistanko
  • Keskikarhennettu
  • Pinnoite Cerakote
  • 8 neulalaakeria
  • Otemerkinnät 910 mm

Lisätiedot

Paino 20 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft Yleistanko 700, Vihreä”