fbpx

PRO Helper käsipainopenkki

1.790,00

PRO helper käsipainopenkki on varustettu  erityisvalmisteisella avustavalla mekanismilla missä et tarvitse avustajaa. Ainoa laatuaan maailmassa!

Kuvaus

PRO helper käsipainopenkki on varustettu liikkuvilla pystyraudoilla, jotka ’seuraavat’ mukana pituussunnassa ja palautuvat pystyasentoon heti kun painot lähteevät telineistä. Kevennys on 100% siihen saakka kunnes otat itse painot käsille.

Katso video mekanismista. Penkki säästää olkapäitä, erityisesti kiertäjäkalvosimia, AC-niveltä ja hauiksen yläpäätä jotka kuormittuvat vahvasti noston alkuosassa kun tankoa otetaan telineistä.

Ikuinen takuu ilman painorajoituksia. Kaikki HC Pro penkit ja laitteet valmistetaan rahaa ja vaivaa säästämättä vähintään 3mm paksusta raudasta Euroopan unionissa. Näiden kuuluu kestää ”isältä pojalle” ja kovinta mahdollista salikäyttöä. Perusvärinä on mattamusta runko, sinkityt liikkuvat osat ja musta nahka.

 • ei painorajoituksia – käytä 100kg käsipainoja jos pystyt
 • tukevaa 3mm ja 4mm profiilia
 • 70x70mm ja 60x100mm runko
 • koroke avustajalle
 • pitävä verhoilumateriaali
 • vetotappi korkeussäätö

Miten avustava vinopenkki toimi?

 1. Säädä koukkujen ja istuimen korkeus siten, että käsipainot tulevat itsellesi optimaaliseen paikkaan avustavassa toiminnossa.
 2. Laita haluamasi käsipainot yksitellen telineisiin.
 3. Mene penkille kuten tavalliseen vinopenkkiin ja ota käsipainoista kevyesti kiinni. Vedä käsipainot säätämääsi ihannekohtaan ja nosta ne ylös.
 4. Teline palautuu takaisin pystyasentoon ja voit tehdä oman sarjan ilman, että telineet häiritsevät edessä.
 5. Sarjan päätyttyä vie käsipainot takaisin telineisiin ja valmistaudu uuteen sarjaan.

 

Valmistettu Euroopan Unionissa käsityönä ikuisella runkotakuulla.

 

Lisätiedot

Paino 95 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PRO Helper käsipainopenkki”