Sportkraft Ketjut

39,0049,00

Nämä Sportkraft ketjut sopivat käytettäväksi monessa harjoituksessa lisäpainona tai vastuksena. Helppo keino saada vaihtelua harjoitteluun!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Sportkraft Ketjut – vaihtelua harjoitteluun

Ketjut ovat yksi parhaista välineistä voimaharjoittelussa. Niiden teho on todistettu ympäri maailman ja ennätykset ovat menneet rikki vuosittain ketjujen ja vetokumien käytön yleistyttyä. Mikä tärkeintä, ketjujen käyttö on yksi helpoimmista keinoista saada vaihtelua harjoitteluun ja iskettyä suoraan noston heikkoihin kohtiin, johon myöskin kehitys perustuu.

Westside Barbell Club oli edelläkävijä ketjujen käytössä voimaharjoittelussa. Monta asiaa kokeillaan ensin ja vasta sen jälkeen pohditaan mihin se perustuu tai toimiiko lainkaan. Ennen ketjujen käyttöönottoa salilla oli vain kolme yli 800 paunan ( 363 kg ) jalkakyykyssä nostanutta. Reilu vuosi myöhemmin määrä kohosi yhteentoista. Ainoa muutos treenissä oli ketjujen käyttöönotto.

Kyse on ainoastaan kuorman säätämisestä suhteessa liikerataan, ei sen kummemmasta. Tämä voidaan tehdä joko lisäämällä kuormaa liikeradan loppua kohti tai keventämällä noston alkua. Venäläinen moninkertainen painonnoston olympiavoittaja ja maailmanmestari treenasi aikoinaan vedessä.

Otetaan esimerkiksi maastanosto. Nostat lattiasta 300 kiloa. Kun tanko laitetaan voimatelineeseen levyt 2 tuumaa irti lattiasta saat 310 kiloa, 4 tuuman korotus nostaa raudat 320 kiloon. Liikeradan joka kohdasta löytyy ns. minimax eli paljonko rautaa keho pystyy nostamaan.

Laittamalla tankoon ketjuja 300 kilon lisäksi voit nostaa 300 lattiasta ja kuorma kasvaa koko ajan tangon noustessa ylemmäksi. Samalla nostolla käyt läpi jokaisen voimatelineen pinnan. Lisäksi täysiratainen liikerata on useimmiten tehokkain voimanhankinnassa.

Lue lisää ketjujen käytöstä näistä linkeistä

Mitä enemmän ketjua ilmassa, sitä suurempi vastus. Tarjoamme ’salonkikelpoista’ ketjua hyvin kohtuulliseen hintaan. Nämä ketjut ovat maalattuja lujalla teollisuusmaalilla, niistä ei jää likaa eikä maali karise käytössä pois. Ohuemmat 13mm ketjut ovat n. 125cm pitkiä ja painavat n. 4.8kg/kpl. Paksummat 16mm paksut painavat n.7kg/kpl.

Nämä sopivat erinomaisesti käytettäväksi monessa harjoituksessa lisäpainona tai muuttuvana vastuksena. Esim kyykyssä, penkkipunnerruksessa, maastanostossa, leuanvedoissa, dipeissä ja vaikka pystypunnerruksissa. Käyttötavat ovat lukemattomat! Voit käyttää ketjuja myös yhdessä vastuskumien kanssa

Lisätietoa:

  • valmistettu SFS/EN-818-2 standardin mukaisesti
  • pintakäsittely: maalaus
  • varmuuskerroin 4:1
  • paino: 13mm/4.8kg, 16mm/7kg
  • Pituus: 1.25m
  • Myydään kappaleittain!
  • 13mm: A 39 mm, 16mm: A 48 mm
  • 13mm: C1 19,0 mm, 16mm: C1 20,0 mm
  • 3mm: C2 13 mm, 16mm: C2 16 mm

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Ketju

13mm/4.8kg, 16mm/7kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sportkraft Ketjut”