Titan Evil Twin Velocity w/s

250,00

Titan PRO Velocity w/s on maastanostotrikoo sumotyyliin. Maailman suosituin maastanostopuku, jolla on tehty eniten maailmanennätyksiä voimanostossa! IPF ulkopuolisiin kilpailuihin.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Titan Evil Twin Velocity w/s

Titanin uusin maastaveto trikoo on saapunut nyt markkinoille! Malliksi valittiin paras mahdollinen eli Titanin Velocity, mutta kankaana uusin ja markkinoiden vahvin malli Evil Twin!

Evil Twin kangas on +26% vahvempaa kangasta kuin Super Katanasta tuttu NGX Super+. Uusi kangas yhdistettynä maailman parhaaseen vetotrikooseen tuo ennennäkemättömän potkun noston ala-asennosta.

Tämä malli on varustettu saadettävillä tarraolkaimilla! Tarrana Titan käyttää Velcron sijasta Aplix tarranauhaa, joka on n.30% kestävämpi ja tuttu yhdysvaltain armeijan varusteista! Erinomainen valinta IPF ulkopuolisiin kilpailuihin!

Titan on tämän hetken ykkönen ja maailman suosituin merkki IPF ja PRO kilpailuissa ympäri maailman, eikä ihme. Titanin kankaat ja ompeleet kestävät ja niitä suojaa markkinoiden paras takuu nostovarusteille.

Titan Velocity on testattu maailmalla yli 400 maastavedoilla ja tällä trikoolla on rikottu eniten voimassa olevia maailmanennätyksiä. Yksi viimeisimmistä on Marianne Kososen tekemä huikea 212.5kg maastaveto vain alle 52kg sarjaan ja Krzysztof  Wierbicking 418kg alle 105kg sarjaan.

Tämä puku on rakennettu siten, että se antaa mahdollisimman suuren ”potkun” lattiasta noston loppuun saakka. Patentoitu malli ja ylös nostettu rintapala antavat tukea, niin vaaka- kuin pystysuunnassakin ja auttaa pitämään asennon tiukkana noston ajan.

Pukuun on käytetty kahta eri kangasta, jotta parhaat ominaisuudet saadaan esille. NGX Super+ kangas tuo tukea ja on markkinoiden vahvin ja siitä asteen venyvämpi NGX+ kangas tuo tarvittavaa joustoa, jota tulee olla maastanostopuvussa.

Tällä puvulla saat vetosi uuteen lukemiin! Kaksi eri mallia, toinen sumovetoon ja toinen kapeaan. Sumotyylin trikoossa lahkeiden leikkaus on sivuille, joka auttaa sinua saamaan mahdollisimman hyvän asennon ilman, että polvet painuisivat sisään.

Titan Evil Twin Velocity w/s – Ominaisuudet

Erityisesti nostajille, joilla on vahvat jalat ja lantio.

  • Made in USA
  • Uusi Evil Twin kangas
  • PRO liittojen hyväksymä
  • Markkinoiden paras takuu
  • Patentoitu malli
  • Sumotyylin maastavetoon

Kokotaulukko:

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Varusteen koko

30, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Titan Evil Twin Velocity w/s”