SportKraft tasapenkki, Heavy Duty

490,00

SportKraft tasapenkki on tehty kestämään erittäin kovaa käyttöä. Penkki on valmistettu virallisten kilpailuvaatimusten mukaisesti.

Varastossa

Kuvaus

SportKraft tasapenkki, Heavy Duty

Kotimainen SportKraft Heavy Duty tasapenkki on markkinoiden kestävin malli ja nimensä mukaisesti se kestää kaikenlaisen salikäytön. Tuotteella on ikuinen runkotakuu myös kuntosalikäytössä!

Tuotteen valmistuksessa on käytetty vahvaa 4 ja 6mm paksusta profiilia ja lattarautaa. Luonnollisesti tällä mallilla ei ole käyttörajaa kuorman osalta, joka takaa, että treenituntuma on vakaa kovassakin harjoittelussa

Penkin valmistuksessa on otettu huomioon kilpailevat nostajat, sillä se on tehty penkkipunnerruspenkin virallisten kilpailumittojen mukaisesti toisin kuin halvemmat mallit. Sitä on helppo siirtää päässä olevien renkaiden ansiosta.

Tällä tasapenkillä teet kaikki raskaimmat punnerrustreenit turvallisesti. Voit käyttää sitä käsipainopenkeissä tai normaali penkkipunnerruksessa esimerkiksi power rack telineissä tai kyykkytelineissä, jossa on omat koukut penkkiä varten. Lisäksi voit tehdä vaikka boksikyykkyä, kulmasoutua, reverse flyes -liikkeitä, lantionnostoja ja penkille nousuja.

Olemme testanneet tämän tuotteet RBgymillä Savonlinnassa 380kg kuormiin asti penkkipunnerruksessa.

Tämä penkki on myös helposti siirrettävissä ,sen takana olevien pyörien ansiosta ja edessä on myös siirtelyä helpottava kahva. Miellyttävän tuntuiset pehmusteet on päällystetty kulutusta kestävällä ja helposti puhdistettavalla tekonahalla

Ominaisuudet:

  • Paino 35kg
  • Siirtopyörät
  • Erittäin tukeva runko
  • 70x70mm ja 60x100mm runko
  • pitävä verhoilumateriaali
  • Mattamusta
  • Ikuinen runkotakuu

Valmistettu Suomessa!

Lisätiedot

Paino 39 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SportKraft tasapenkki, Heavy Duty”