fbpx

Jerkku Beef Jerky Savu

4,9913,90

Jerkku Beef Jerky Savu on kuivauksen jälkeen 12 tuntia savustettu kuivaliha erinomaisella savun aromilla! Tästä ei kuivaliha enää parane.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Jerkku Beef Jerky Savu

Jerkku Beef Jerky Savu on aivan törkee kova setti kotimaista kuivalihaa, tästä jos tuote paranee niin se on jo pilalla! Tosiaan tuote on sama kuin Orginal Jerkku mutta sitä on vielä savustettu 12 tuntia kuivauksen jälkeen. Kuivalihakundin tuotteissa ei käytetä höpöhöpönestemmäisiäsavuja niinkuin tänäpäivänä suurella osalla elintarviketoimijoilla on tapana!

Kotimainen kuivaliha luo tunnelmaa – nyt kahdessa eri pakkauskoossa

Ota savustettua beef jerkyä mukaan kun olet lähdössä vaellukselle tai eräjormailemaan ja tuplaa luontokokemuksesi. Tai laita telkkariin Rambo 1 pyörimään hyppää kotisohvalle ja fiilistele ittes lähiön lähimetsään taistelemaan yhteiskuntaa vastaan.

Energiapitoinen välipala retkeilyyn, treenien välille, vaellukselle tai vaikka proteiinilisäksi!. Laita kuivalihat vaikka rinkan lantiovyön tai takin rintataskuun ja popsi, kun nälkä yllättää. 150g pakkaukseen on käytetty n. 350 – 400g tuoretta kotimaista naudan paistia. Pirusti proteiinia, sopivassa määrin rasvaa ja mukavasti makua.

Jerkku Beef Jerky Savu sopii myös erinomaisesti ruoanlaittoon! Pari tuntia ruoan joukossa, niin tähän kykenee jo tosi vanhatkin hampaat. Yön yli ruoan joukossa niin pystyy imemään vaikka ikenilläkin, eikä tee ees tiukkaa. Tämä on myös jäätävän kova leffaeväs! Ketuttaako sipsi- ja karkkipussien rapina niin että menee hyvät läpät leffasta ohi?Testaa Jerkkua! Pussi on valmistettu elintarvikekäyttöön tarkoitetusta PP-muovista, joka ei rapise ja näin säilytät itsellesi tärkeän leffakokonaisuuden.

Kuivalihakundi on valmistanut laadukasta kuivalihaa jo vuodesta 2010 käsityöläistuotantotiloissa Vantaan Seutulassa. Sittemmin suosion kasvaessa valikoima on kasvanut ja lisää on kehitteillä.

Kaikki alkoi siitä, kun Kuivalihakundi kaivoi eräällä retkellään taas kerran repustaan  jättitehtaan työstämän kuivalihapussin. Sitä järsiessään Kuivalihakundi totesi, että nämä mauttomat kengänpohjat voidaan varmasti korvata maukkaammilla ja laadukkaammilla lihoilla, joiden valmistamiseen on käytetty suurta sydäntä. Siltä istumalta Kuivalihakundi aloitti ensimmäisen jerkynsä kehittämisen.

Tuotteet valmistetaan pääosin kotimaisista raaka-aineista. Suurin osa tuotteiden työvaiheista suoritetaan käsin ja laatua tarkkaillaan huolellisesti.

  • Valmistettu kotimaisesta naudanlihasta!
  • Saatavilla kahdessa eri pakkauskoossa!
  • Säilyy huoneenlämmössä 12kk valmistuksesta paketti avattunakin.
  • 6 erilaista herkullista makuvaihtoehtoa
  • Erittäin proteiinipitoinen
  • 2 erikokokoista pakkausta 50g ja 150g

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

50g, 150g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jerkku Beef Jerky Savu”