fbpx
painonnostotanko

Sportkraft OLY painonnostotanko, harjoitusmalli

390,00

SportKraft painonnostotanko harjoitumalli on tehty kovaan painonnosto harjoitteluun, kilpailuun valmistautuville urheilijoille ja kilpailukäyttöön!

Varasto loppu

Kuvaus

Uusi tankomallisto on viimein saatu markkinoille! Nämä tangot on suunniteltu huippunostajien kanssa. Tanko malliston suunnittelussa on ollut mukana maailman parhaita nostajia ja valmentajia, jotta saimme tuotteista mahdollisimman laadukkaita ja kestäviä unohtamatta siistiä ulkonäköä.

SportKraft OLY painonnostotanko, harjoitusmalli 

SportKraft OLY training bar on tehty kovaan painonnosto harjoitteluun, kilpailuun valmistautuville urheilijoille ja kilpailukäyttöön! Erinomainen ja kestävä tanko myös crossfit harjoitteluun. Kaikki tangon mitat ja ominaisuudet täyttävät kansainvälisen painonnostoliiton vaatimukset.

Kuten myös muissakin tangoissamme halusimme erottua joukosta laadulla. Vaikka kyseessä on ns.harjoitumalli, niin valmistimme tangon 8 neulalaakerilla, joka on saman verran kuin kilpailijoiden kilpamalleissa. Tangon erikoisteräs on valittu pitkien testien jälkeen parhaaksi painonnostoharjoittelua varten, jotta siinä olisi tarpeeksi joustoa, mutta myös kestävyyttä jatkuvaa rasitusta ja tiputuksia varten.  Kimmoisuudesta huolimatta tanko palautuu aina alkuperäiseen muotonsa nostojen ja tipusten jälkeen.

Tangossa on myös erikoisuutena keskikarhennus, jotta voit tehdä turvallisesti myös kyykkyharjoitukset ilman pelkoa, että tanko tippuisi selästä. Olemme panostaneet tangoissamme myös karhennukseen. Tässä mallissa karhennus on syvä ja pitävä, mutta ei niin leikkaava kuin voimanostotangoissa, joka oli nostajien suositus tällä tangolle. Tanko on pinnoitettu päästä päähän kestävällä kovakromi pinnoitteella.

Oikealla viimeistelyllä ja teräsvalinnalla saimme tangolle huikean 206k PSI vetolujuuden ja 900kg kapasiteetin, joka on omalla tasollaan harjoitusmalleissa! 900kg kesto takaa sen, että tanko säilyttää ominaisuutensa myös isommilla kuormilla. Tämän takia se seoveltuu yleiskäytön lisäksi mm. suuriin kyykkyihin ja maastavetoihin

  • Jokainen tanko käytetään röntgen kuvassa ennen kuin se laitetaan myyntiin. Tällä varmistetaan, että tangossa ei ole valmistusvirheitä ja saadaan tasalaatuista tavaraa jokaisessa erässä.
  • Tankoja pidetään 550kg taivutuksessa tunnin ajan ja sen jälkeen tehdään mittaukset ettei tanko ole taipunut.

Jos haluat salillesi laadukkaan, mutta edullisen tangon painonnosto- tai toiminnalliseen harjoitteluun, niin tämä on oikea valinta!

 

SportKraft OLY painonnostotanko, harjoitusmalli  – Ominaisuudet:

  • Paino 20kg
  • Paksuus  28mm
  • Pituus 220cm
  • Kovakromi pinnoite
  • 206 000 PSI vetolujuus
  • 8 neulalaakeria
  • Kapasiteetti 900kg
  • IWF vaaditut merkinnät

Lisätiedot

Paino 20 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sportkraft OLY painonnostotanko, harjoitusmalli”