SUPERMASS NUTRITION AFTERZONE 920 g

32,90

Supermass Nutrition AfterZone on treenin jälkeen nautittava yhdistelmä proteiinia, aminohappoja ja hiilihydraatteja palautumiseen ja lihaskasvuun!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

MAKSIMOI LIHASKASVUSI!

RECOVERY | STRENGTH | MUSCLE

SUPERMASS NUTRITION AFTERZONE edustaa markkinoiden edistyneintä palautusjuomaa. Se sisältää proteiinit ja hiilihydraatit optimaalisessa suhteessa. Tämän lisäksi tuotteen proteiini- ja hiilihydraattikoostumus on rakennettu erilaisista lähteistä, joka tekee tuotteesta entistä monipuolisemman. Proteiinin lähteinä ovat mm. huippulaatuinen esipilkottu heraproteiini-isolaatti, jota tukee tuotetta rikastava EAA- ja BCAA aminohappomatriisi. Hiilihydraatin lähteinä toimivat niin ikään syklisesti imeytyvät amylopektiini ja isomaltuloosi. Tämän kaiken lisäksi AFTERZONE sisältää monia muita palautumista edistäviä ja harjoittelun vastetta lisääviä ainesosia, kuten esimerkiksi kreatiinia ja glutamiinia. Tuote ottaa huomioon myös ainesosien imeytymisen lisättyjen probioottien muodossa, mikä on palautusjuomassa todella innovatiivinen lisäys. Näiden ainesosien avulla AFTERZONE vie harjoittelusi aivan uudelle tasolle ja maksimoi tuloksesi!

AFTERZONE:

  • Optimaalinen suhde ravintoaineita palautumiseen
  • Äärimmäisen monipuolinen ja kattava koostumus tukemaan harjoittelusi tuloksia
  • Proteiinit ja hiilihydraatit innovatiivisista ja laadukkaista lähteistä
  • Kreatiini ja glutamiini mukana, niitä ei tarvitse lisätä erikseen
  • Lisätyt probiootit tukevat suoliston toimintaa

Käyttöohje: Nauti 1 mittalusikallinen (n. 60 g) jauhetta veteen sekoitettuna välittömästi harjoittelun jälkeen. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää.

Annoksia pakkauksessa: 15 (920 g)

Makuvaihtoehdot: Päärynä-Omena, Appelsiini, Suklaa, Mustikka

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SUPERMASS NUTRITION AFTERZONE 920 g”