Sportkraft Bumper levypainot, basic

25,0084,90

SportKraftin laadukkaat luonnonkumiset ja kulutusta kestävät bumperlevyt testattuna kovaa käyttöä varten. Valmistettu 100% kumista ja teräskeskiöllä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Sportkraft Bumper levypainot, basic

SportKraft luonnonkumiset bumper levypainot ovat kauttaaltaan tiheää kumia ja tehty kovaan treenikäyttöön! Nämä n.50mm keskireiällä varustetut levypainot sopivat kaikkiin 50mm levytankoihin.

Bumperlevyt on tehty kestämään harjoittelua, jossa painot pudotetaan jatkuvasti vyötärön yläpuolelta. Tämä on siis oikea valinta kaikkiin painonnostoliikkeisiin, crossfit harjoitteluun, ja treeniin jossa painoja tiputetaan jatkuvasti. Esimerkkeinä maastavedot, rinnallevedot, työnnöt ja tempaukset.

Luonnonkumisessa mallissa on vähemmän joustoa kuin rouhekumimallissa. Kuitenkin iskunvaimennus, takaa ettei lattiasi tai alustasi pääse hajoamaan/vaurioitumaan harjoittelussa. Tämän mallin kanssa suosittelemme käyttämään alustana jotain muuta kuin kovaa betonia. Etuna rouhekumimalliin on vähempi jousto, joka pysäyttää painon lattiaan nopeammin tiputuksen jälkeen, vaikka alusta olisi pehmeä.

SportKraftin kaikissa bumper levypainoissa on sama virallinen halkaisija eli 45cm. Erinomainen valinta kaikkeen voimaharjoitteluun ja crossfit harjoituksiin.

Bumper levypainojen ominaisuudet:

  • Testattu yli 20.000 pudotuksella!
  • 100% luonnonkumea
  • Virallinen 45cm halkaisija
  • n.50mm halkaisija reikä
  • Levytankoreikä vahvistettu metallirenkaalla
  • Paino ilmoitettu pinnassa
  • Väri: musta

Luonnonkuminen levy myöskin pomppaa/joustaa vähemmän kuin rouhekuminen malli. Valikoi itsellesi paras malli käyttötarkoituksen ja alustan mukaisesti. Alla olevasta taulukosta näet vertailun eri mallien välillä.

Paino Leveys Halkaisija
5kg 20mm 450mm
10kg 45mm 450mm
15kg 60mm 450mm
20kg 75mm 450mm
25kg 100mm 450mm

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Paino

5kg, 10kg, 15kg, 20kg, 25kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sportkraft Bumper levypainot, basic”