Sling Shot Hip band

24,90

Sling Shot Hip band  vastuskuminauha on erinomainen työkalu lantion ja pakaroiden vahvistamiseen, treenamiseen. Sillä saat kohdistettua harjoittelun haluamallesi alueelle.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Sling Shot Hip band

Huippumerkki Sling Shotin valmistamat Hip band vastuskuminauhat nyt SportKraftilta!

Hip band  vastuskuminauha on erinomainen työkalu jalkojen, lantion ja pakaroiden vahvistamiseen, treenamiseen, ja kuntouttamiseen. Sillä saat kohdistettua harjoittelun haluamallesi alueelle.

Tuote toimii myös erinomaisesti dynaamiseen lämmittelyyn erityisesti lantion ja pakaroiden alueelle. Laita vastuskuminauha jalkojesi ympärille kävele, kyykkää, tee jalanostoja tai muita alakropanharjoitteita.

Tämä kompaktin kokoinen tuote kulkee mukanasi missä ja milloin vain. Se soveltuu erinomaisesti kotitreeniin.

Tämä malli on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotta se ei rullaudu tai katkea. treenin aikana

Kuvan alla lisätietoa hip band vastuskuminauhan hyödyistä

Sling Shot Hip band 5

1. Alakropan voimaharjoittelu paremman lihastoiminnan kautta

Hip band pakottaa aktivoimaan jalkojen ja lantion lihasten lisäksi erityisesti pakarat moninkertaisesti, kun käytät tuotetta muun muassa kyykyissä maastavedoissa tai lantionnostoissa.

Sinun tarvitsee vain laittaa vastuskuminauha jalkojesi ympärille ja harjoittelusi on tehostettu. jalkaleveydellä saat säädeltyä kuminauhan vastusta. 

Tällä edullisella tuotteella saat helposti kämmiteltyä lihakset paremman lihasaktivaation kautta, lisättyä vastusta harjoitteluun ja kohdistettua treenin haluamallesi alueelle.

2. Vahvistaa lantiota kaikissa alakropan liikkeissä

Lantion erillistä harjoittelua ei monesti tehdä tarpeeksi, vaikka se olisi erityisen tärkeää raskaiden pääliikkeiden tueksi. Tasapainoisesti vahvat lantion lihakset mahdollsita paremman suoritustekniikan ja harjoittelun kaikissa alakropan liikkeissä, juoksemisessa, hypyissä yms.

Lantion harjoittelun on myös tärkeää kun halutaan siirtää voimaa alakropasta yläkroppaan erityisesti kirtoliikkeissä. Vahva lantio palkitsee pitkällä juoksulla terveellä alaselällä ja polvilla.

Lantiota käytetään ojennuksissa, koukistuksissa, lähennyksissä, loitonnuksissa ja sisä-/ulkokierroissa. Vahvistaaksesi näitä osa-alueita tehokkaasti tarvitse vain tämän yksinkertaisen kuminauhan.

Voit käyttää sitä omalla painolla tehtävissä liikkeissä, levypainoharjoitteissa tai vaikka smith laitteessa.

3. Kuntoutus ja loukkaantumisriskin vähentäminen.

Vahvat lantion lihakset tukevat muuta kropan harjoittelua, kuten myös keskivartalon lihakset. Vahva keskivartalo ja lantio yhdessä luovat vahvan pohjan kaikille raskaille harjoitteille kuten kyykyille ja maastavedoille. Polvet ja selkä kiittävät.

Nämä kaksi aluetta ovat tärkeimmät tukilihakset kaikessa urheilussa. Kokeile Hip band vastuskuminauhoja näissä harjoitteissa ja huomaat eron.

Suurimmat loukkaantumiset tapahtuvat juuri heikkojen tukilihasten takia ja siksi niiden harjoittelu on erityisen tärkeää.

4. Auttaa opettelemaan oikean tekniikan maastanostoissa ja kyykyissä.

Vastuskuminauha auttaa myös paremman tekniikan saavuttamisessa erityisesti kyykyissä ja maastavedoissa. Hip band pakottaa sinua käyttämään pakaroiden ja lantion lihaksi.

Kyykyssä heikko lantio näkyy polvien sisäkiertona. Käyttämällä vastuskuminauhaa joudut keskittymään suoritustekniikkaan, jolloin saat pidettyä asennon kunnossa koko harjoitteen ajan ja luotua lisärasitusta heikolle alueelle. Sumovedossa se opettaa sinua työntämään polvi ulospäin. 

5. Parantaa lantion liikkuvuutta

Lämmittele paremmin hip bandin avulla! Hyvä lämmittely vähentää loukkaantumisriskiä, parantaa liikkuvuutta ja herättää käytettävät lihakset valmiiksi harjoitukseen. Hip band tehostaa tätä efektiä.

Lämmittelyn aikana veri alkaa kiertämään, lihakset lämpeävät joka taas parantaa liikkuvuuttasi. Tämän voit tehdä vastuskuminauhan avulla tehokkaammin kuin perinteisillä kyykyillä

Muita etuja:

  • Uusi ärsyke on avain kehitykseen, jolloin kehosi ei totu samaan liikkeeseen. Vaihtelu auttaa aina.
  • Tehosta harjoittelua ja lisää kuormaa ilman levytankoa tai painoja.
  • Edullinen ja monikäyttöinen vaihtoehto.

Sling Shot Hip band – Ominaisuudet:

  • Sling Shot jäykkyys taso 2, sopii kaikkiin alakropan liikkeisiin 
  • Sopii erinomaisesti dynaamiseen lämmittelyyn
  • Siirtää työtä pakaralihakselle kyykyissä ja sumovedoissa
  • Valmistettu laadukkaista materiaaleista
  • Sopii kaikentasoisille nostajille
  • Made in USA – SlingShot
  • Tutustu myös muihin malleihin täältä!

Sling Shot Hip band vastuskuminauha – kokotaulukko:

M Under 150 lbs
L 151 – 260 lbs
XL Over 260 lbs

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

M, L, XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sling Shot Hip band”