fbpx

PRO painopakallinen kädenvääntöpöytä

1.397,00

PRO painopakallinen kädenvääntöpöytä 120kg painopakalla. Ikuinen runkotakuu. Painopakan suojat erikseen tilauksesta sisältyvät hintaan.

Kuvaus

Väännetäänkö kättä? PRO painopakallinen kädenvääntöpöytä 120kg painopakalla sopii kaikille kaupallisille saleille, sillä kukapa ei haluaisi käsitreenin päätteeksi tehdä hiukan kädenvääntötreeniä kyynärvarsille – varsinkaan kun koskaan ei voi tietää milloin ja missä haaste tulee vastaan.

Oletko kärsinyt kipeastä kyynärtaipeesta ja hauiksen ja kyynervarren tulehduksesta ? Onko sinulla ollut sitkeä tulehdus samalla alueella ?

Useimmiten syy on lihasten epäsuhdasta hauis ja kyynervarren lihaksissa, hauista on treenattu vuosikaudet ja kyynervarret ovat ”tulleet perässä”  satunnaisia vasarakääntöjä lukuunottamatta.

Kädenvääntökoneessa hauis ja kyynärvarsi toimivat yhdessä ja kyynärvarret sekä nivelet vahvistuvat samalle tasolle hauisten kanssa. Kun epäsuhta on korjattu tavallisesti myös tulehdukset ja muut kyynärpään vaivat katoavat.

Tämä kone toimitetaan vakiona 120kg painopakalla.

Mitat:

  • Pituus 100cm
  • Leveys 65cm
  • Korkeus 118cm
  • Metalliprofiili 60x60x2-4mm

PRO laitteet ikuisella runkotakuulla. Painopakan suojat erikseen tilauksesta sisältyvät hintaan.Valmistettu käsityönä Euroopan Unionissa.

Lisätiedot

Paino 180 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PRO painopakallinen kädenvääntöpöytä”