Kelton HOME säädettävä penkki

229,00

KELTON HOME säädettävä ja edullinen penkki monipuoliseen harjoitteluun, niin kotiin, autotalliin kuin kaupalliselle salille!

Varastossa

Kuvaus

Kelton HOME (HL4) säädettävä penkki

Kelton sarjamme on tehty pääasiassa koti- ja garage gym käyttöön. Näissä tuotteissa yhdistyy tarvittavan vahva rakenne yhdistettynä edulliseen hintaan.

Kelton Heavy mallin säädettävässä penkissä on 7 eri asentoon säädettävä selkäosa ja 3 eri asentoon säädettävä istuinosa. Näillä säätömahdollisuuksilla varmistat monipuolisen harjoittelun eri kulmista, juuri niitä lihasryhmiä painottaen mitä haluat.

Penkissä 3 cm paksu kaksinkertaisesti ommeltu verhoilu. Ammattimaiset, tukevat istuimet tarjoavat sinulle käyttömukavuuden.
Muotoiltu istuimen pää tekee myös istuvassa asennossa tehtävät harjoitukset ergonomisemmaksi.

Erona Kelton HEAVY malliin on tuotteen fyysiset mitat ja kantavuus. Tämä HOME sarjan malli on pituudeltaan 15cm lyhyempi ja sen maksimikapasiteetti on 350kg

Penkin mitat on suunniteltu käyttömukavuuden ja käytännöllisyyden perusteella. Selkäosan leveydeksi valitsimme 28cm, joka sopii niin naisille kuin miehillekin erinomaisesti.

Runko on valmistettu 50×50 profiilista, joka takaa riittävän kapasiteetin kovemmallekin harjoittelulle. Tämä varmistaa turvallisuutesi harjoituksen aikana.

Kelton HOME säädettävä penkki – Ominaisuudet:

Mitat P110cm x K50cm x L45cm
Paino 20kg
Testattu kestävyys 350kg (staattinen)
Teräsprofiili 50x50x2mm
Selkänojan leveys 28cm
Selkänojan pituus 81cm
Istuimen pituus 31cm
Pehmusteen paksuus 3cm
Pohjan leveys 45cm
Pohjan pituus 110cm
Istuimen korkeus 52cm
Selkänojan säätö 7 kulmaa
Istuimen säätö 3 kulmaa

Lisätiedot

Paino 20 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kelton HOME säädettävä penkki”