fbpx
Inzer Gripper polvisiteet

Inzer Gripper polvisiteet

59,90

Inzer Gripper polvisiteet on patentoitu polvisidemalli, jonka erityiset kumisaumat estävät siteen liikkumista harjoituksessa.

Varastossa

Kuvaus

Inzer Gripper polvisiteet on Inzerin uusin polviside malli kahdella patentoidulla kumisaumalla, jotka lisäävät pitoa sitoessa, sekä estävät polvisiteen liikkumisen noston aikana. Tämä malli on ollut erityisen suosittu amerikkalaisten huippunostajien käytössä.

Kyseinen side oli mukana myös kaikkien aikojen suurimmassa kyykyssä, kun Dave Hoff laittoi taululle lukemat 557.5kg WPO Finaalissa 2019.

Malli on myös suomalaisen huippunostaja Marianne Kosonen valinta kilpailuihin. Mariannella oli käytössä kyseiset 2.5m siteet, kun hän rikkoi keväällä 2019 SM-kilpauiluissa kyykyn maailmanennätykseen sarjaan alle 52kg huikealla 255kg tuloksella!

• Yksi turvallisimmista siteistä. Ei liiku tai lipsu sitoessa, eikä nostaessa. Et tarvitse magnesiumia pitoa varten ja sitominen on helpompaa.

• Tarpeeksi pehmeä, mutta vahva materiaali, joka ei ”leikkaa” ihoa.

• Erinomainen myös treenikäytössä. Tämä side kestää paikoillaan, vaikka sitä ei sitoisi tiukkaan, joka on hyvä esimerkiksi sarjoja tehtäessä. Valikoimamme paras side sarjojen tekemiseen

• Enemmän potkua antava, kuin pysäyttävä side, jonka ominaisuus muuttuu sen mukaan miten tiukalle sen sidot

• Helppo sitoa myös itselleen ilman erillistä avustajaa. Kestää paikallaan ja et tarvitse välttämättä edes erillista polvisideveiviä saadaksesi nämä siteet tiukalle.

• Yksinoikeudella Suomesta

• 2.5m malli, lyhennettävissä

Hyväksytty kaikissa voimanostoliitoissa ympäri maailman. IPF hyväksytty 2m asti.

Patentoitu malli: 9,011,305; 9,415,256; 9,731,160; 9,895,594; D819,218; D848,558

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Inzer Gripper polvisiteet”