Inzer Atomic polvisiteet

69,9095,00

Inzer Atomic polvisiteet on patentoitu polvisidemalli, jonka 4 erityistä kumisaumaa estävät siteen liikkumista harjoituksissa ja antavat huikean potkun kyykyssä!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Inzer Atomic polvisiteet

Inzerin uusin polviside malli neljällä patentoidulla kumisaumalla, jotka lisäävät pitoa sitoessa, sekä estävät polvisiteen liikkumisen noston aikana. Tämä malli on ollut erityisen suosittu amerikkalaisten huippunostajien käytössä.

Tässä Inzer Gripper siteen ”isoveljessä”, on huikeat 4 kumisaumaa, mitkä jäykistävät tuotteen runkoa, tekevät siitä entistä vahvemman ja lisää potkua kyykyn alaasennosta! Yksi parhaista ja vaikka hurjalta se kuulostaakin, niin helpoimmista ja siteistä markkinoilla.

Kumisaumojen ansiosta tämä tuote on helppo sitoa myös itse ilman avustajaa, koska jokainen kierros kestää tiukasti edellisen päällä ilman lipsumista.

Yhdet helpoimmista siteistä kiertää jalkaan ja ne toimivat myös löysemmin sidottuna, vaikka tiukkana, niistä saakin parhaan hyödyn.

Tuote on IPF hyväksytty 2m asti!

Inzerin erityisellä kumisaumalla varustetut siteet olivat mukana myös kaikkien aikojen suurimmassa kyykyssä, kun Dave Hoff laittoi taululle lukemat 557.5kg WPO Finaalissa 2019.

Malli on myös suomalaisen huippunostaja Marianne Kosonen valinta kilpailuihin. Mariannella oli käytössä kumisaumoilla olevat 2.5m siteet, kun hän rikkoi keväällä 2019 SM-kilpauiluissa kyykyn maailmanennätykseen sarjaan alle 52kg huikealla 255kg tuloksella!

Inzer Atomic polvisiteet – Ominaisuuksia:

  • Yksi turvallisimmista siteistä. Ei liiku tai lipsu sitoessa, eikä nostaessa. Et tarvitse magnesiumia pitoa varten ja sitominen on helpompaa.
  • Tarpeeksi pehmeä, mutta vahva materiaali, joka ei ”leikkaa” ihoa.
  • Erinomainen myös treenikäytössä. Tämä side kestää paikoillaan, vaikka sitä ei sitoisi tiukkaan, joka on hyvä esimerkiksi sarjoja tehtäessä.
  • Enemmän potkua antava, kuin pysäyttävä side, jonka ominaisuus muuttuu sen mukaan miten tiukalle sen sidot
  • Helppo sitoa myös itselleen ilman erillistä avustajaa. Kestää paikallaan ja et tarvitse välttämättä edes erillista polvisideveiviä saadaksesi nämä siteet tiukalle.
  • Yksinoikeudella Suomesta
  • • 3 eri pituutta

Hyväksytty kaikissa voimanostoliitoissa ympäri maailman. IPF hyväksytty 2m asti.

Inzer Atomic polvisiteet – Patentoitu malli:9,011,305; 9,415,256; 9,731,160; 9,895,594; D819,218; D848,558

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pituus

2m, 2.5m, 3m

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Inzer Atomic polvisiteet”