fbpx
HEX Käsipainosarja

Hex käsipainosarja 12.5-40kg telineellä

2.400,00

Kattava ja laaja HEX käsipainosarja, jonka hintaan sisältyy, niin käsityönä tehty teline kuin myös toimistuskulut

Varastossa

Kuvaus

Tämä tuote myydään yhtenä kokonaisuutena ja se sisältää mittatilauksena tehdyn telineen. Tuote toimitetaan myös ilman toimituskuluja

PRO HEX Käsipainosarja on erinomainen valinta, niin koti -kuin kaupallisille saleille hinta-laatu suhteen vuoksi. Nämä käsipainot sopivat niin kovaan ammattikäyttöön kuin kevyempäänkin harjoitteluun.

Kumitetut ”kasikantti” käsipainot jotka ei pyöri pitkin lattiaa. Kuminen paino-osa ja kromattu ja muotoiltu kahva. Kumitetut päät suojaavat myös lattiaa kolhuilta ja estävät käsipainojen hajoamisen niitä tiputtaessa.

Hexagon -painoissa yhdistyy erittäin loistava rakenne, käytännöllisyys ja käyttömukavuus. Niiden painot ovat valmistettu erittäin kiinteästä raudasta ja ne on päällystetty kestävällä kumiseoksella, joka takaa näiden käsipainojen pitkän käyttöiän sekä käyttöystävällisyyden.

Painojen Hexagon- muodon, eli kuusikulmion muotoisten painojen takia niiden säilytys on helpompaa kuin pyöreiden, koska ne pysyvät paikoillaan yhdellä sivulla. Muodon takia painot eivät myöskään pääse pyörimään lähettyviltäsi kesken treenin.

Kaikissa painoissa on 15cm pitkä kromattu ja kuvioitu otekahva, joka takaa hyvän pidon näistä painoista. Tämän painosetti sisältää kaikkia Hegaxon-sarjan käsipainoja kaksi kappaletta.

Sarja sisältää kaikki koot välillä 12.5 -40kg, 2.5kg välein

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hex käsipainosarja 12.5-40kg telineellä”